Gratis e-book: verliesverwerking voor moeders van transgender kinderen

Gratis e-book: verliesverwerking voor moeders van transgender kinderen

Ik weet nog heel goed hoe ik vanaf juli 2014 tot in ieder geval november 2014 met mijn ziel onder mijn arm liep. In juli hadden we besloten dat ons transgender kind een jongensnaam zou krijgen we hem ook als jongen zouden aanspreken. Ik zag hoe blij mijn kind ervan werd en twijfelde dan ook niet aan het besluit. Toch voelde het alsof ik mijn dochter los moest laten en ik wilde niet dat ze uit mijn leven verdween. Ook al wist ik verstandelijk dat ik nooit echt een dochter heb gehad.
Net als ik toen zijn er ook vandaag veel moeders van transgender kinderen die met dit gevoel worstelen. Want waarom voel je eigenlijk dit verdriet? En vooral, wat doe je ermee? Daarom heb ik een e-book gemaakt voor moeders en iedereen die zich als moeder identificeert. Je kunt het e-book gratis downloaden door hier te klikken! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat het mij gerust weten!
Groetjes,
Kirsten
PS: Je kunt ook een gratis online sessie met mij boeken! Zonder enig verplichting en op een dag en tijdstip dat jou schikt. Klik hier en regel gelijk jouw gratis sessie!