Oproep onderzoek Kwartiermaker Transgenderzorg

Oproep onderzoek Kwartiermaker Transgenderzorg

De Kwartiermaker Transgenderzorg heeft in 2019 onderzoek gedaan naar de ervaringen met transgenderzorg en heeft mij verzocht om de oproep voor ervaringen te verspreiden.


Heb jij tussen 2019 en nu transgenderzorg ontvangen of sta je op de wachtlijst voor transgenderzorg? Dan zijn benieuwd naar jouw ervaringen! Vul nu de vragenlijst voor het (herhaal)onderzoek ‘Ervaringen en behoeften in de (trans)genderzorg’ in via: zorgvuldigadvies.nl/transgenderonderzoek/.
De resultaten van het onderzoek zullen gebruikt worden om beter te weten hoe de genderzorg wordt ervaren en welke behoeften er zijn. Zoals je misschien weet heeft de Kwartiermaker dit onderzoek in 2019 ook uitgevoerd. Je kunt dat onderzoek uit 2019 hier lezen. We zijn erg benieuwd of er dingen zijn veranderd en of er nieuwe knelpunten zijn.


Veel dank, namens de Kwartiermaker Transgenderzorg.