Nieuw! Iedere week online bijeenkomsten

Nieuw! Iedere week online bijeenkomsten

Als ouder van een transgender kind zijn er situaties waarin het fijn is als je even kunt kletsen met een andere ouder. Voor een stukje herkenning, maar ook voor antwoord op vragen of juist het geven van tips. Het is fijn even verbonden te zijn met een andere ouder!

Daarom organiseer ik vanaf nu wekelijks een bijeenkomst voor ouders van transgender kinderen. Op maandag is dat voor ouders van minderjarige transgender kinderen en op dinsdag voor ouders van volwassen transgender kinderen. Ik heb bewust gekozen voor aparte bijeenkomsten voor beide groepen, omdat er verschil zit in de vragen en problemen waar ouders tegenaan lopen.

Alle bijeenkomsten beginnen om 19 uur, duren een uur en vinden plaats in Zoom. Via de link bij het evenement kun je je aanmelden waarna je direct de deelnamelink gemaild krijgt. Ik heb met opzet voor aanmelden gekozen om te borgen dat alleen ouders die het betreft in de groep komen.

Uiteraard hoef je niet altijd aanwezig te zijn. De opzet is heel los. Er is geen agenda. Wat besproken wordt is altijd afhankelijk van de gasten die komen. Je deelt wat je wilt delen en kunt zeggen wat je wilt zeggen. Juist omdat we allemaal ouders van een transgender kind zijn, snappen we je.

Je kunt de bijeenkomsten op de pagina Agenda vinden, maar ik meld ze ook aan op de website www.transagenda.nl. Die van 16 en 17 mei staan er nu op, maar de andere bijeenkomsten voor mei volgen snel.

Tot gauw,
Kirsten

%d