Masterclass ‘transgender kinderen’ voor ambtenaren – 4 oktober 2022 om 9:30 uur

Masterclass ‘transgender kinderen’ voor ambtenaren – 4 oktober 2022 om 9:30 uur

49,50

In deze masterclass krijgen ambtenaren alle informatie over transgender kinderen. Van uitleg over begrippen, tot de huidige transgenderwet, de nieuwe transgenderwet en waarom leerplichtambtenaren alert moeten zijn op transgender kinderen.

Deze gebeurtenis is verlopen
Categorie:

Beschrijving

Ook u heeft vast wel gelezen dat steeds meer kinderen zich niet identificeren met hun geboortegeslacht. Daar heeft u als medewerker van de gemeente ook mee te maken. Denk bijvoorbeeld aan het wijzingen van geslacht en naam op de geboorte-akte, maar ook leerplichtambtenaren hebben vaker dan gedacht met transgender jongeren te maken. Bij een jongere die nog in de kast zit, komen regelmatig leer- en gedragsproblemen voor. Maar wat is ‘transgender’ eigenlijk? Wat betekenen de begrippen? Hoe spreek je deze mensen? Deze en vele andere vragen beantwoord ik in de masterclass ‘transgender kinderen’ voor ambtenaren.

De bijeenkomst vindt plaats in Teams Live Event. Na betaling krijg je een factuur. Een dag voor de masterclass krijgt u de deelnamelink gemaild. U kunt anoniem deelnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masterclass ‘transgender kinderen’ voor ambtenaren – 4 oktober 2022 om 9:30 uur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.