Kirsten Visser (zij/haar) | Trans-Parents

E-book verliesverwerking voor ouders van transgender kinderen

Klik op de afbeelding hieronder om jouw exemplaar van het e-book te downloaden!

Ik heb het speciaal geschreven voor ouders van transgender kinderen. Let wel, iedereen die zich als ouder identificeert. En waarschijnlijk heb jij ook gevoelens van verlies en verdriet. Je hoort niet veel ouders hierover, maar het komt regelmatig voor.

Bedenk goed dat deze gevoelens normaal zijn. Het is niet iets om je voor te verontschuldigen en betekenen ook niet dat je je transgender kind niet steunt. Wel betekent het dat jij ook mens bent.

Ik wens je heel veel succes met de handvatten die ik je in dit boek geef!

Kirsten

2 Comments

 1. Beste Karin, wat een mooi initiatief dat jij deze moeite hebt genomen om met jouw eigen ervaringen andere ouders te ondersteunen.
  Ik ben mijn eigen achtbaan-weg als moeder van een transzoon intussen ook gegaan en heb een hele fijne nieuwe balans gevonden. Maar ik blijf nog altijd geïnteresseerd naar het delen met anderen.
  Dus dank voor deze gedeelde leesmogelijkheid!

  Mag ik jou er op mijn beurt op wijzen dat ik intussen, om dezelfde reden van herkenning en erkenning bieden voor andere ouders en kinderen, samen met mijn zoon dit seizoen in de theaters sta met een zeer persoonlijke voorstelling nav ons gezamenlijk verhaal?
  Mocht je dat ook interessant vinden dan vindt je alle info over MET ZONDER BALLEN op http://www.hetlaagland.nl.

  Met gulle groet,
  Inez Derksen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: