Kirsten Visser (zij/haar) | Trans-Parents

Online summit ‘Zorg voor transgender jongeren’

online summit zorg voor transgender kinderen
online summit zorg voor transgender kinderen

Online summit ‘Zorg voor transgender jongeren’

Ik ga zo iets tofs doen waar ik zo trots op ben!
In de week van Coming Out Day, dat is op 11 oktober 2022, organiseer ik een online summit over de zorg voor transgender jongeren!

Als blijkt dat je kind transgender is, heb je vaak veel vragen die betrekking hebben op de transitie van je kind. Heel begrijpelijk, want het wel over je kind! Met de lange wachttijden duurt het ook langer voor ouders antwoorden op hun vragen hebben. Sterker nog, de wachttijd levert vaak ook weer nieuwe vragen op. Ik wil deze ouders zo graag helpen en ik denk dat ik daar deze online summit voor heb bedacht. 

Wat betekent dit concreet? Heel eenvoudig, van maandag 10 t/m vrijdag 14 oktober organiseer ik iedere dag 1 of 2 webinars. In ieder webinar is een andere deskundige te gast. Wie wanneer te gast is kan ik nog niet precies zeggen, want ik zit nog volledig in de fase van afstemmen. Wel kan ik vertellen dat de volgende mensen hun medewerking al hebben toegezegd: 

  • Daniël Klink – kinderendocrinoloog UZ Gent
  • Norah de Mello – gynaecoloog VUmc
  • Michiel Verkoulen & Marike Ulehake – Kwartiermaker Transgenderzorg
  • Thea van Loenen – plastisch chirurg gespecialiseerd in borstverwijdering bij transmannen
  • Astrid en Chantal van Trans Undeez 

Meer kan ik je op dit moment nog niet vertellen, want ik zit nog volop in de planningsfase. Als je op de hoogte wilt blijven, vul dan hieronder je naam, e-mail en reden waarom je interesse hebt. Dat laatste is niet belangrijk, maar voor mij wel leuk te weten!

Aanmelding online summit 'zorg voor transgender jongeren'

%d bloggers liken dit: