Kirsten Visser (zij/haar) | Trans-Parents

Webinar ‘transgender kinderen en hun ouders’ voor zorgprofessionals

Webinar ‘zorg voor transgender kinderen’ voor zorgprofessionals

Meer en meer kinderen geven aan zich niet te identificeren met het geslacht dat hen bij de geboorte is toegewezen. Een ontwikkeling waar nog wel eens met vertwijfeling naar wordt gekeken. Kunnen jonge kinderen al hun genderidentiteit weten? Wat is dat trouwens? En hoe uit het zich dan? Waar lopen gezinnen tegenaan? Waar loop je als zorgprofessional tegenaan? En wat kun je ermee?

Op deze, en nog vele andere, vragen geef ik een antwoord in dit webinar.

Inhoud webinar

In dit webinar komt alles dat je als zorgprofessional moet weten aan bod. Denk hierbij aan: 

  • Wat is genderdiversiteit?
  • Hoe uit dit zich bij kinderen?
  • Kunnen kinderen zo jong al hun genderidentiteit weten?
  • Wat zijn de mogelijkheden binnen de transzorg en daarbuiten?
  • Bijkomende problemen
  • De ouders en hun emoties en zorgen
  • Juridische aspecten
  • Wat kun jij als zorgprofessional doen.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is voor alle professionals werkzaam in de huisartsenzorg, jeugdgezondheidszorg en wijkzorg. Daarnaast is het ook zeer interessant van iedereen werkzaam in het onderwijs. Voorkennis over het onderwerp is niet nodig. 

Kosten

De kosten voor dit webinar zijn €95 inclusief BTW, maar tot een week voor aanvang van het webinar is deze te boeken voor het actietarief van €75. Hiervoor krijg je het webinar, toegang tot de replay en een e-boek met alle informatie. 

Aanmelding

Hetzelfde webinar wordt op diverse momenten aangeboden zodat er voor iedereen wel een passend moment tussen zit. De data en tijdstippen zie je hieronder. Je kunt je aanmelden door op de gewenste datum hieronder te klikken. Daarna wijst het zich vanzelf. 

Na aanmelding

Direct na je aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur. Een dag voor het webinar ontvang je de link om het webinar te volgen. Houd zeker ook je spam map in de gaten!

Technische details

De webinars vinden plaats in Teams Live. Hier is geen account voor nodig en met de link kan het webinar in iedere browse en op elk apparaat bijgewoond worden. Het webinar is geheel anoniem te volgen. Camera en microfoon zijn niet nodig. 

%d bloggers liken dit: